Review 3

8 december 2015

foto 3Vandaag zijn we precies 8 jaar getrouwd. Een perfect plekje om dat, heel knus, samen te vieren. Alle 4 de kinderen uit logeren, even romantisch met zijn twee. We hadden geen beter plekje kunnen treffen. Wat is het tot in de puntjes verzorgd en zo romantisch ingericht. Heel hartelijk bedankt voor een heerlijk verblijf. We komen vast nog eens terug.

Natan en Mirjam Borgdorff

 

 

 

15 december 2015

Na een lange dag in de sauna is het heerlijk hier komen. Een huisje vol met liefde en aandacht ingericht. We hebben heerlijk geslapen en ontbeten. Nu nog naar de kerstmarkt in Vaassen en Paleis ´t Loo.  Bedankt voor de goede zorgen.

Marcel en Marjon uit  Alphen aan de Rijn.Wij hebben de kerstdagen op Corduif doorgebracht. Zowel binnen als buiten was het huisje prachtig versierd. Samen met de dieren en de sfeerlichtjes was het een super huisje voor de kerstdagen.  Bedankt, Leonie en Peter

23 tot en met 26 december 2015

Wij hebben de kerstdagen op Corduif doorgebracht. Zowel binnen als buiten was het huisje prachtig versierd. Samen met de dieren en 2012-11-28 09.44.17de sfeerlichtjes was het een super huisje voor de kerstdagen.

Bedankt, Leonie en Peter

31 december 2015

Waar ik blij van werd was het uitzicht op de dieren vanaf de luie bank. Vooral de geiten maakten er een mooie show van. Bedankt voor de leuke tijd en alvast het beste voor 2014!

Lilianne en Yvette

12 januari 2016

Maar een half uurtje van huis en toch er helemaal uit. We hebben heel erg genoten van ons verblijf in de Corduif. Heerlijk ontbijtje en vooral ook heerlijk geslapen hier!  Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens!

Afje en Marian uit Zwolle

19 januari 2016

Bedankt voor dit heerlijke verblijf. We vierden dit weekend ons 3 jarig huwelijk en we denken er,  mede dankzij jullie, met veel plezier aan terug.

Edwin en Natasja.

 

<a href=”http://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/wenum/corduif/9042/#reviews” title=”Corduif  in Wenum op Bed and Breakfast Nederland” target=”_blank” title=”"><img src=”http://www.bedandbreakfast.nl/images/layout/nl/banners/reviews_nl_pink.png” style=”border-width: 0px;” alt=”Reviews van Corduif  in Wenum”/></a>